ORKA SUNLIFE RESORT & SPA

Orka Sunlife Resort heeft een uniek uitzicht over zee en ligt midden in het groen zonder de omgeving schade aan te brengen. Hier kunt u genieten vanal het comfort van een Resort Hotel. Het complex bestaat uit een hoofdgebouw dat de receptie, de lobby en de vergaderzalen herbergt, 4 blokken met in totaal 253 kamers en 7 speciale triplex villa's. 

De Ultra All-Inclusive service van Orka Sunlife Resort & Spa bezorgt u een onvergetelijke vakantie. Onze keukens komen tegemoet aan alle smaken en u zult zich eindeloos vermaken tijdens alle activiteiten en avondshows die iedere dag worden georganiseerd. Orka Sunlife Resort & Spa zal met zijn ruime, natuurlijke omgeving, luxe, comfort en het prachtige uitzicht op de Blue Lagoon uw vakantiehuis zijn.

Orka Sunlife Resort & Spa ligt slechts op 2,5 km afstand van de Blue Lagoon, één van de beste stranden ter wereld en stelt dagelijks een pendelbus naar het strand tot uw beschikking.

 

Video Tour
Restaurant & Bars
Geniet van de beste gerechten met geweldige smaken

We bieden buffetdiners met zorgvuldig gekozen gerechten uit de wereldberoemde Turkse keuken, maar ook verfijnde internationale gerechten. Onze service omvat ontbijt, lunch, diner en behaagt ieders smaakpapillen. Sunset a la Carte Restaurant biedt 2 verschillende concepten. Hiervoor moet gereserveerd worden. Er zijn aparte reserveringskosten.

Meer Detaili
Ontmoetingshal
Wij bieden goede services voor uw vergaderingen

Wij bieden groote diensten voor uw vergaderingen Ons deskundig team helpt u graag om uw zakelijke bijeenkomsten groot en klein te realiseren. Om ervoor te zorgen dat uw vergaderingen simpelweg perfect zijn, bieden wij u 1 vergaderzaal aan, die allemaal uitgerust zijn met de nieuwste technische infrastructuur, en kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Het professionalisme en de aansprakelijkheid van ons hotel zorgt ervoor dat u onberispelijke service krijgt. Blue Whale Conference Hall 350 m2 Black Orca Meeting Room 60 m2 Pink Dolphin Meeting Room 60 m2 VIP Vergaderzaal 180 m2

Meer Detaili
Orka Sunlife Spa
Sunlife Spa die ontspannen

SPA is een afkorting voor "Salus per Aquam" of "Gezondheid door water" en staat voor watertherapieën die ver teruggaan in de tijd. Onze Spa biedt ontspanning en verfrissing en door het gebruik van heet of koud water en verschillende methoden zorgt het voor genezing en een betere gezondheid. U zult zich als herboren voelen bij Sunlife SPA en ons professionele SPA-team dat tot uw beschikking staat bij het Turkse bad, de sauna, het stoombad, en de diverse massage - en behandelruimtes.

Meer Detaili

Awards

+90 252 530 00 46